Lever uw ‘knelpunten in de wijk’ aan voor wijkschouw

Op dinsdag 31 mei a.s. houdt het wijknetwerk Batau-Noord de jaarlijkse wijkschouw. Per fiets worden de aandachtspunten in de wijk bezocht en in kaart gebracht. 
Als bewoner van de wijk kent u uw buurt het best. De leden van het wijknetwerk zouden graag van u horen op welke punten onze wijk nog verbeterd kan worden. Daarom aan u de vraag of u per e-mail door wilt geven waar u knelpunten in de wijk ervaart, in de bestrating, de groenvoorziening en bij de watergangen.
Waar is wildgroei van heesters, waar zijn gevaarlijke punten voor verkeer, te hoge verkeersremmers of juist gebrek aan verkeersremmers, speeltoestellen die gevaar opleveren door slijtage, losse (rubber)tegels, vervuiling enz. Het wijknetwerk is ook zeer geïnteresseerd hoe het met de verlichting en veiligheid ’s avonds is gesteld en vraagt u om ook ‘s avonds naar de knelpunten rond uw huis te kijken en deze te melden.  Maar natuurlijk mag u ook complimentjes doorgeven, bijvoorbeeld van zaken die het afgelopen jaar zijn verbeterd.
Tot uiterlijk 1 mei kunt u uw opmerkingen e-mailen aan wnwbataunoord@live.nl of via het contactformulier op www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-noord/
Schriftelijk kunt u het wijknetwerk bereiken via het secretariaat aan de Vuurvliegweide 8, 3437 VT Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk