Leden KRC-Rolling te gast bij Jopie Parlevliet

Op zaterdag 7 juni waren, Maureen, Yesslin, Djemylee en Quinty, vier jonge rolschaatsters van KRC Rolling te gast bij De Jopie Parlevliet Show op RTL. Voor een item in deze show was de producent enige maanden geleden op zoek naar jonge talentjes. Tijdens deze zoektocht kwam men uit bij KRC Rolling. Deze jonge talentjes, in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar rijden samen in een kwartet-showgroep. Dit kwartetje debuteerde met het nummer ‘Happy’ al tijdens de NK Show in februari.

KRC-Rolling: ‘Een optreden als kwartet in een zaterdag-avondshow op een van de grootste commerciële zenders van het land is natuurlijk geweldig. Tijdens de show hebben de rijdsters hun kunsten mogen vertonen en aan heel Nederland mogen laten zien hoe leuk kunstrolschaatsen is. Voor de dames was het een geweldige ervaring.’

Het kwartet is inmiddels, onder begeleiding van trainster Lisette Wilkes, al weer aan het trainen voor een nieuw nummer voor de NK van volgend jaar. Het nummer ‘Happy’ is nog eenmalig te zien tijdens de zomershow die op zaterdag 13 juni van 17-18 uur gehouden wordt (in sportha Galecop toegang gratis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk