LBP|SIGHT 45 jaar

LBP|SIGHT is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met vijfenveertig jaar ervaring op het gebied van bouw, ruimte en milieu tijdens de ontwikkel-, realisatie- en de beheerfase van projecten. LBP|SIGHT is één van de bedrijven die meedacht bij het tot stand komen van de gebiedsvisie Mooi Rijnhuizen. Het bureau dacht vooral mee over het thema duurzaamheid en ont-wikkelde 10 bouwstenen voor duurzame gebiedsontwikkeling.

Dit jaar bestaat LBP|SIGHT 45 jaar. Deze gelegenheid grijpt de organisatie aan om haar directe omgeving een cadeau aan te bieden. Ze gaan een initiërende, adviserende en coördinerende rol spelen bij het transformeren van het kantorengebied Rijnhuizen in Nieuwegein naar een gebied voor wonen, werken en recreëren. Daarbij richten zij zich op drie pijlers: duurzaamheid (energie- en milieuneutraal), faciliteren van de realisatie en het inrichten van een expertisecentrum hiervoor. Donderdag 17 september was er een feestelijke bijeenkomst op de Kelvinbaan in Rijnhuizen. Om hen te feliciteren met de mooie mijlpaal en een blijk van waardering te geven voor dit initiatief, overhandigde wethouder Hans Adriani een cheque om hieraan bij te dragen.

Mooi Rijnhuizen ontwikkelt Rijnhuizen naar een gemengd, hoogwaardig gebied waar gewoond, gewerkt en gerecreëerd kan worden. Daarbij vergroot zij haar kwaliteit door onder andere de monumentale, cultuurhistorische en groene waarde te versterken en te herstellen. Daarbij streeft zij naar optimale afstemming te vinden tussen verschillende initiatieven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk