Katern

KRC Rolling komt met spectaculaire kerstshow

In het weekend van 17 en 18 december organiseert KRC Rolling haar jaarlijkse spectaculaire kerstshow. De shows worden op zaterdag gereden om 15.30 uur en 20.00 uur en op zondag om 11.30 uur en 16.00  uur, in sporthal Galecop in Nieuwegein. Op zaterdag is om 12.00 uur tevens een speciale show voor  mensen die wonen in een zorginstelling of op een andere manier afhankelijk zijn van zorgverlening.

De rolschaatsers van KRC Rolling hebben afgelopen jaar regelmatig wedstrijden gehad in het buitenland waaronder een WK deelname. Tijdens deze wedstrijden hebben zij de smaak van het reizen te pakken gekregen en hebben besloten op wereldtournee te gaan. De rolschaatsers bezoeken tijdens hun kerstshow vele landen in alle uithoeken van de wereld. Uiteraard willen zij hun trouwe achterban hierbij meenemen.

De kerstshows van KRC Rolling staan garant voor een twee uur entertainment voor het hele gezin en zijn qua opzet vergelijkbaar met de bekendere ijsshows. Laat u verwonderen door de prachtige decors en de vele schitterende kostuums en kom alvast in kerststemming.

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via een bestelformulier op de website van de vereniging en kosten 11,- euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen. Indien u interesse heeft in de speciale zorgshow dan kan contact worden opgenomen via zorgshow@krcrolling.nl.

krckerstshow2016

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk