KNA doet oproep aan oud-leden voor reünie

In verband met de viering van het 95-jarig bestaan van Kunst Na Arbeid uit Nieuwegein (KNA), is de vereniging op zoek naar oud-leden. Kijk voor meer informatie op de website van KNA of bel naar: 030-6063318 om je op te geven voor de reünie en de bijzondere avond die gehouden zal worden op zaterdagavond 10 mei, één dag na de oprichtingsdatum, wordt dit groots gevierd, met een opmerkelijk concert.

Het concert, dat plaats vindt in kerkelijk centrum de Rank aan de Lupinestraat in Nieuwegein zuid, heet ‘De Verbinding.’ An Viezee, secretaris van KNA: ‘Het is de bedoeling om op zoveel mogelijk verschillende manieren verbindingen tot stand te brengen. De verbinding tussen heden en verleden, bijvoorbeeld. Die komt er door die avond een ouder, klassiek werk voor blaasorkest te vertolken, maar dan wel met de middelen en op de manier van nu: aangevuld met basgitaar, gitaar, djembé elektronica en een rapper.’ De avond is overwegend een concert maar fungeert ook als reünie en receptie.

Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom, het begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vooraf te bestellen. Hoe eerder besteld, hoe goedkoper. Voor niet-leden zijn tot 14 april kaarten verkrijgbaar voor € 5,00 pp. Daarna wordt de entree duurder. Kijk voor meer informatie op de website van KNA.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk