KMI Modeshow lingerie voor bortsprotheses

Op donderdagavond 19 april a.s. organiseert KMI Home Care uit Nieuwegein een lingeriemodeshow, speciaal voor vrouwen met een borstprothese. Tijdens de modeshow tonen mannequins de laatste mode op het gebied van lingerie en badkleding voor deze doelgroep. Ook is er volop gelegenheid om de lingerie en badkleding te passen, maar u kunt ter plaatse ook een afspraak maken om deze kleding thuis te passen. Voor het beantwoorden van al uw vragen, zijn gespecialiseerde adviseurs aanwezig. Daarnaast is er een kleine informatiemarkt met accessoires en is een Aveda-styliste aanwezig voor make-up adviezen. De modeshow van KMI Home Care (gelegen t.o. het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein) begint om 19.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Aanmelden voor deze modeshow kan via mireille@kmi.nl of 030-6032971.

In het assortiment lingerie en badmode voert KMI o.a. de merken Anita, ABC Breastcare en Silma. Daarnaast heeft KMI Home Care de mogelijkheid tot het aanmeten van (deel)borstprotheses. Sinds begin dit jaar is KMI Home Care bovendien SEMH gecertificeerd, waardoor KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook uw zwemprothese of lingerie of badmode. Kijk dus even goed in uw polis voor de voorwaarden.

KMI Home Care, gelegen tegen over het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, richt zich sinds 1991 op het leveren van medische artikelen en hulpmiddelen voor thuisgebruik. De winkel beschikt over een showroom van ca. 200m2, waar een breed assortiment producten direct uit voorraad leverbaar is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk