KiKa Kinderdag in Wijkhuis De Steeg

De vrijwilligers van de Kinderdisco hebben het initiatief genomen om op zaterdag 18 oktober a.s. een Kika Kinderfeest in Wijkhuis De Steeg te houden. Het feest duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. Met dit feest willen zij geld ophalen voor Stichting KiKa. Voor een klein bedrag zal een dagkaart te koop zijn. Bij het initiatief van de jongeren hebben zich inmiddels ook Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg, Wijkhuis De Steeg en Stichting Mon aangesloten. Gezamenlijk zullen zij een een zeer aantrekkelijk programma aanbieden voor kinderen, uiteraard in aanwezigheid van de KiKa beer.

De kinderen kunnen lekker losgaan bij de Kinderdisco en op het springkussen. Ook zijn er allerlei spelletjes, zoals een spijkerpoepwedstrijd, sjoelen, blikgooien en koekhappen. Ook is er een kleurplaatwedstrijd en kinderbingo. Bij deze activiteiten zijn superleuke prijzen te winnen. Op de speciale KiKa kleurplaat staat een vriendelijk beer afgebeeld. Bij deze kleurplaatwedstrijd zijn er in 2 categorieën prijzen te winnen, tot 6 jaar en 6+. De Kinderbingo mag je zeker niet overslaan, dat is sowieso gezellig!

De enige echte Kika beer zal ook aanwezig zijn. Kinderen kunnen op de foto met deze sympathieke beer. Er is een fotograaf aanwezig die alles mooi vastlegt. Ouders kunnen later de foto’s bestellen. Het is voor het goede doel en ook gelijk een feestelijke start van de herfstvakantie! Wijkhuis de Steeg is gevestigd aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk