Kerkdienst in Park Oudegein

Op zondag 11 juni aanstaande is er een kerkdienst in Park Oudegein. Zes Nieuwegeinse kerken waaronder: De Bazuin Familiekerk, Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Hervormde Gemeente Vreeswijk & Cross Culture Nieuwegein, Leger des Heils, Nederlands Gereformeerd en Christelijk Gereformeerde Kerk ‘Het Anker’, organiseren deze ‘Park&Picknick-bijeenkomst’.

De kerkdienst is een vervolg op de succesvolle bijeenkomst vorig jaar januari in het
Stadshuis. Er kwamen toen zo’n 900 mensen samen. Deze keer is de ontmoeting in de open lucht. Er wordt gezongen, een verhaal  gedeeld uit de Bijbel, gebeden en is er veel ruimte voor ontmoeting. Iedereen, gelovig of niet, jong of oud, is meer dan welkom!

Dirk de Bree, Predikant Hervormde Gemeente Vreeswijk: ‘We starten om 11.00 uur in Park Oudegein vlakbij de sportvelden van SV Geinoord. Parkeren kan bij Jack’s Grillhouse of bij SV Geinoord. Neem een  kleedje mee of eventueel een campingstoel en uiteraard een gevulde picknickmand.’

Op de foto een deel van de voorgangers/dominees. Van links naar rechts: Thijs van de Kamp, Ben en Ruth van Mierlo, Fred Blokhuis, Theo Vreugdenhil, Dirk de Bree.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk