Katern

JSV Voetbal 4-daagse

In de week van 20 augustus tot en met 23 augustus wordt de Voetbal4daagse georganiseerd door J.S.V. Nieuwegein in samenwerking met SportID.Deze week is bestemd voor alle kinderen uit Nieuwegein van 6 tot en met 13 jaar. In deze week zal er iedere dag getraind en gevoetbald worden, maar er is ook ruimte voor andere activiteiten.

De teams worden in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld, je zit dus niet bij je eigen team. De kosten voor deze week bedragen € 20,00 per kind.

Inschrijven voor de Voetbal 4-daagse:

  • Via de site van SportID Nieuwegein
  • Bij J.S.V.: 16 mei van 15.00 tot 16.00 uur
  • Bij J.S.V.: 23 mei van 19.30 tot 20.30 uur

De inschrijving is pas definitief als je betaald hebt.

Je kunt dit overmaken t.n.v. Voetbalvereniging J.S.V. Rabobank; NL40RABO0381084108 onder vermelding van Voetbal 4-daagse, naam, (indien van toepassing verenigingsteam) en leeftijd of tijdens de inschrijf momenten bij J.S.V. contant.

Leider:
Ben je tussen de 15 en 18 jaar en lid van J.S.V. Nieuwegein en vind je het leuk om een team te begeleiden, geef je dan op als leider! Ook ouders zijn natuurlijk van harte welkom als vrijwilliger.

Voor vragen en of aanmelding als vrijwilliger kunt u contact opnemen met: Buursportcoach Galecop, Esther Jansen e.jansen@merwestein.nl. Aanmelden kan via de website van SportId Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk