Jan met de Pet over de nieuwe gemeenteraad

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen. Deze week gaat het over de nieuwe gemeenteraad.

‘Jan met de Pet:’ ‘Zo weer een mooie dag na de installatie van de nieuwe raad. Ik zal mee hierover eens buigen, wie zijn het, die nieuwe leden van de raad………….. Ik was misschien kritisch naar de nieuwkomers maar het ergste vind ik dat Bakhtali terug is: weer 4 jaar verspilling van ons belastinggeld. Of ze moet het licht gezien hebben maar daar twijfel ik aan. Hoewel ik in de beroemde wandelgangen heb gehoord dat Sancho Panza alias Theben Terville, haar fractieassistent is opgestapt. Dus zelfs na 4 jaar kan de verlossing nog komen.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk