Jan met de Pet: ‘De video’

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen. Deze week nog even over het coalitieakkoord.

‘Jan met de Pet’: ‘Gisteren heb ik het filmpje van het nieuwe college gezien. Een tranentrekker mensen, je kan er helemaal in weg zwijmelen.’

‘Nee nu even serieus, ik vond het een goed plan om je zo te presenteren aan je ambtenaren. Natuurlijk kwamen de geijkte vragen: waarom ben je wethouder geworden, ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Ik vond de vraag waar kan je de wethouder ‘s-nachts voor wakker maken wel aardig.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk