Inloopbijeenkomst Rijtuigenbuurt

Op woensdag 8 februari 2017 vindt er een inloopbijeenkomst plaats over de Rijtuigenbuurt. Iedere bewoner van de wijk is welkom van 19.30 uur tot 21.30  uur  in Work‘InMall (gebouw rechts na de loopbrug) aan Borgstede 1 – 3 in Nieuwegein. U kunt dan meepraten over de vernieuwing vande buurt.

Schetsontwerp voor de buurt
Op basis van de eerdere bijeenkomsten en gesprekken is een voorstel gemaakt voor het vernieuwen van de straten, het groen, de speelplekken, de verlichting en parkeerpleinen in uw buurt. Tijdens de bijeenkomst is op verschillende informatiepanelen per straat te zien wat in de plannen is opgenomen. Ook worden er voorstellen voor muurschilderingen door inwoners aan u voorgelegd.

De gemeente Nieuwegein gaat over deze plannen graag met u in gesprek. Daarnaast hoort zij ook graag van u welke onderdelen in het ontwerp voor u het belangrijkst zijn. Er moeten keuzes gemaakt worden, want er is niet genoeg geld om alle ideeën uit te voeren.

Defintief ontwerp
Na deze bijeenkomst maakt de gemeente Nieuwegein, op basis van de reacties, een definitief ontwerp. Dat zal in juni 2017 voorgelegd worden aan de gemeenteraad.

Contactgegevens
Neem voor vragen gerust contact via: rijtuigenbuurt@nieuwegein.nl of bel met Cecile Custers: c.custers@nieuwegein.nl, (030) 607 1801.

Een eerder bijeenkomst met de bewoners van de Rijtuigenbuurt in 2016

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk