Inlever & demo dag oud beeldmateriaal MediaMarkt Nieuwegein

Herinnert u het zich nog? De oude projector met het geratel, gordijnen dicht en met zijn allen voor het grote filmdoek genieten van de oude 8 mm filmpjes? In deze moderne tijd gaat dat allemaal anders. Op TV, tablet en smartphone zien we de hele dag filmpjes voorbij komen. Zou het niet prachtig zijn om de oude super 8 en dubbel 8 films weer te kunnen bekijken?

MediaMarkt Power Service kan deze beelden voor u digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet MediaMarkt over naar USB, DVD of externe harde schijf. Op deze manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst. Ze kunnen weer worden bekeken of worden bewerkt in een video montageprogramma. Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al door vele klanten dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst?

MediaMarkt organiseert demodagen smalfilm scannen, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films; dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service digitaliseren laten u op deze dag zien hoe de 8 mm films gescand worden en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal. Bent u benieuwd hoe de kwaliteit van uw eigen filmpje is? Dat kan het team u direct laten zien. Op zaterdag 3 maart 10:00-16:00 uur is de demo dag bij MediaMarkt Nieuwegein.

Op deze dag kunt u de professionals alles vragen over het digitaliseren. Neemt u vooral uw films mee, want indien u op de demo dag uw opdracht direct inlevert krijgt u niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel! Leuk om zelf de oude beelden weer te kunnen bekijken, maar ook een dierbaar, origineel en waardevol kado idee!

Dit voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus heeft u nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Ga naar zolder, zoek uw beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag op zaterdag 3 maart van 10.00-16:00 uur bij de MediaMarkt in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk