Hoofdsponsor PRAXIS helpt Bouwgein ‘uit de brand’

Op maandag 9 augustus start op bouwspeeltuin Bouwgein de jaarlijkse kindervakantieweek. Afgelopen winter werd het pand van Bouwgein door brand verwoest. Daarom is gekozen voor het thema ‘camping Bouwgein’: de kindervakantieweek vindt plaats in tenten. De afgelopen tijd zijn er een aantal noodvoorzieningen getroffen om de kindervakantieweek mogelijk te maken.

Bij de brand zijn veel spullen verloren gegaan. Zo waren er bijvoorbeeld geen hamers en spijkers meer voor de bouw van hutten. Praxis – die vorig jaar ook al de kindervakantieweek steunde – helpt Bouwgein uit de brand met hamers en vele andere materialen.

De kinderen volgen van maandag tot vrijdag de belevenissen op ‘camping Bouwgein’. Natuurlijk spelen ze zelf ook een belangrijke rol in dit verhaal. Elke dag worden ze ‘bijgepraat’ in het buitenlucht theater. Ook hiervoor heeft Praxis materiaal ter beschikking gesteld.

De inschrijving voor de kindervakantieweek is zeer succesvol geweest: het was na korte tijd reeds vol. Na de zomervakantie zal zo spoedig mogelijk de reguliere huttenbouw weer opgestart worden, zodat kinderen uit Nieuwegein weer hun speelplek terug krijgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk