Het Samenspel, maak kans op realisatie van uw idee!

Heeft u een goed maatschappelijk idee? Een idee dat uw omgeving, wijk of heel Nieuwegein verbetert? Doe dan mee met Het Samenspel en maak kans op de realisatie van uw idee!

Het Samenspel is een jubileumwedstrijd van Rabobank Utrecht e.o. opgezet om goede ideeën van de grond krijgen. Iedereen mag meedoen en een maatschappelijk idee indienen. De enige eis die we stellen is dat het een lokaal initiatief is dat voldoet aan één van de volgende voorwaarden: het is innovatief, het zorgt voor verbinding of het draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Bent u bezig een dergelijk initiatief neer te zetten? Of loopt u rond met een interessant idee? Dien dit dan voor 1 september in via www.hetsamenspel.nl.

Deelnemers van Het Samenspel helpen we om de ideeën verder uit te werken. Daarvoor stelt Rabobank Utrecht e.o. haar kennis, netwerk en ervaring beschikbaar. Tijdens verrijkingsavonden kunt u sparren met Rabobank-klanten uit diverse branches. Of met experts van de bank zelf. Het leidt uiteindelijk tot een versterkt en verbeterd plan. In september kiest een jury welke inzendingen door gaan naar de finale. Uiteindelijk bepalen de leden van Rabobank Utrecht e.o. op 4 november de winnaars van Het Samenspel. Onder deze ideeën wordt maximaal €200.000 verdeeld om ze uit te kunnen voeren. De publieksprijs waarvoor online gestemd kan worden is € 7.500.

‘Samen bereik je meer dan alleen’ is sinds jaar en dag de filosofie van Rabobank. Volgens deze coöperatieve gedachte proberen we al een eeuw lang dromen en ambities van onze klanten mogelijk te maken. Dit jaar komt die filosofie tot uiting in de viering van het 100-jarig bestaan van Rabobank Utrecht e.o. Via Het Samenspel schenken we een jubileumcadeau aan alle inwoners van Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, De Meern en Harmelen. Meer weten over Het Samenspel of direct een idee indienen? Ga naar www.hetsamenspel.nl voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk