Halloween optocht met disco

Hou je van griezelen, van verkleden, schminken en dansen? Dan kun je op zaterdag 28 oktober aanstaande meelopen met de optocht en meedoen met de disco in Wijkhuis De Steeg. Leuk om te weten: Er is een prijs voor het engste kostuum. Voor de deelnemerskaart à € 1,50 krijg je twee drankjes, echte Halloween-hapjes (ook halal) en een toegangsbewijs voor de kinderdisco.

Kaartje kopen
Op dinsdag 24 oktober van 19.00 uur tot 20.00 uur of op woensdag 25 oktober van 13.30 uur tot 15.00 uur, alleen verkrijgbaar in Wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans 101. Op het kaartje staat een vertrektijd. Je kunt kiezen voor 17.30 uur, 17.45 uur, 18.00 uur of 18.15 uur. Wil je beslist op een bepaalde tijd meelopen, wees er dan vroeg bij! Een kaartje is belangrijk, want je moet dat aan het begin van en tijdens de optocht kunnen laten zien. Ook heb je je kaartje nodig voor de kinderdisco, die rond 19.00 uur begint.

De optocht wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van Wijknetwerk Fokkesteeg in samenwerking met Wijkhuis De Steeg. Meer informatie: info@wijkhuisdesteeg.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk