Guusje is na 10 dagen vermist weer thuis

Op 1 oktober meldde de eigenaar van Guusje dat hij, na 10 dagen vermist, weer thuis is gekomen. Hij was sinds 22 september aan de Arthur van Schendelhove in de wijk Galecop vermist.

Guusje heeft zelf het kattenluik open gemaakt en is daardoor ontsnapt. Hij is wel eens eerder ontsnapt en vond zelf de weg terug naar huis. Normaal komt hij niet buiten en is daar ook niet echt bekend. De kans bestaat dat hij zal verdwalen in de omgeving.

Guusje is een 5 jaar oude kater. Hij is cypers grijs met bruin gestreept, heeft een wit snoetje met een vlekje op zijn kin, een witte borst wat doorloopt tussen de voorpoten en heeft witte voetjes. Hij is erg schuw en wil niet opgejaagd worden. Guusje reageert heel goed op zijn naam.

Door de mooie nazomer prikkelt het nog steeds bij de dieren om naar buiten te gaan. Zelfs voor binnenkatten zoals Guusje. Hij is gelukkig gechipt en geregistreerd, dat ook belangrijk is voor binnenkatten.

Is uw dier vermist of hebt u een gevonden dier gezien? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Meer informatie leest u op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk