Grootste Zwem4daagse in Merwestein

Maandag 25 juni gaat de Zwem4Daagse in Merwestein weer van start. Deze Zwem4Daagse van Nieuwegein, georganiseerd door de NV Sportinrichtingen Nieuwegein i.s.m. Zwemvereniging Aquarijn, is een van de grootste van het land. Vorig jaar hebben er ongeveer 1500 mensen mee gedaan, uiteraard wil de organisatie dit aantal overteffen.

Jong en oud kunnen zich voor de Zwem4daagse inschrijven. Enige vereiste is dat je beschikt over een A-diploma. Na vier dagen zwemmen, ontvang je een medaille. Maar naast het gebruikelijke baantjes zwemmen zijn er nog een aantal geweldige activiteiten opgesteld om het voor iedereen een onvergetelijke week te maken. Inschrijven kan nog t/m dinsdag 26 juni 2012 bij de receptie van Merwestein. Doe dit snel, want vol is vol! Kijk hier voor meer informatie en het volledige activiteitenprogramma.

Voor de kids zijn er elke dag verschillende, leuke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn het vertrouwde maar populaire stuiverduiken, kidsaquarobics en een springkussen op het buitenterrein. Daarnaast organiseren de Combinatiefunctionarissen van de NV Sportinrichtingen Nieuwegein elke dag sportieve clinics voor alle jonge bezoekers. Nieuw dit jaar is de nieuwe opblaasbare glijbaan in het zwembad, en zowel een opblaasbaar voetbalveld als opblaasbaar dartbord op het buitenterrein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk