Gluren bij de buren in Nieuwegein

Zondagmiddag 18 maart is het dan eindelijk zo ver. De allereerste editie van Gluren bij de Buren in Nieuwegein! Op deze mooie zondagmiddag presenteert Gluren bij de Buren Nieuwegein in circa 25 woonkamers het beste wat Nieuwegein te bieden heeft op het gebied van de kunsten. In alle wijken van Nieuwegein vinden die middag van 13:00 tot 17:00 voorstellingen plaats: ruim 75 kansen om je te laten verrassen door de gastvrijheid en creativiteit van Nieuwegein.

Voor de eerste editie is de organisatie op zoek naar artiesten, woonkamers en gastheren/-vrouwen! Heb jij een woonruimte die je openbaar wilt stellen? Van woonboot, tot flatje, en van woongroep tot luxe villa. Alles kan en alles mag, zolang het maar een voordeur heeft!

Naast woonkamers is Gluren bij de Buren ook weer op zoek naar artiesten uit Nieuwegein die hun liefde voor kunst willen verspreiden. Van smartlap tot jazz, van kindertheater tot poëzie, van opera tot hip hop. Verras Nieuwegein met je eigen talent. Kijk op de website voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk