Katern

Geinfilmers winnen filmfestival

Twee leden van de Geinfilmers uit Nieuwegein hebben op het Filmfestival Midden Nederland 2014 de 1e en 2e prijs gewonnen in de categorie speelfilms. De film MAMA van José Bibian is bekroond met de 1e prijs en de film DUISTERNIS van Gijsbert Tukker met de 2e prijs.

Op zaterdag 29 maart 2014 is in Soest het druk bezochte filmfestival van NOVA Midden-Nederland gehouden. Twee inzendingen van leden van de filmvereniging De Geinfilmers zijn daar gehonoreerd met de eerste en tweede prijs in de categorie speelfilms en zijn tevens genomineerd voor het landelijke NOVA filmfestival later in het jaar.

De Geinfilmers is een filmvereniging in Nieuwegein voor beginners en gevorderden. De momenteel 34 leden uit plaatsen als Nieuwegein, Utrecht, Houten en IJsselstein, filmen individueel of in groepen maar het is ook een sociaal gebeuren met als motto leden voor leden. Wil je de winnende films zien of eens kennismaken met onze vereniging, kijk dan op de website van de vereniging. De winnende film kun je zien als je klikt op het videocameraatje hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk