Geef uw mening op de Concept Woonvisie

Hoe blijft Nieuwegein ook in de toekomst een stad waar u wilt wonen? En wat is daarvoor nodig? Dat waren vragen die gesteld zijn om te komen tot een nieuwe woonvisie 2015. De woonvisie was toe aan actualisering. De laatste woonvisie is van 2005 en de situatie op de woningmarkt is sindsdien behoorlijk gewijzigd.

Deze nieuwe woonvisie is gemaakt met inwoners en professionals die belangstelling hadden om mee te denken. Daarnaast zijn ze besproken met de Raad(commissies) en de Wmoraad. Dit proces startte in 2014 met een analyse van de huidige situatie op de woningmarkt en werd gevolgd door een aantal meedenkbijeenkomsten.

Nu ligt er een concept woonvisie 2015 met ambities voor de belangrijkste woonopgaven en deze ambities zijn vertaald in concrete maatregelen en voornemens. Hier kunt u nu formeel een zienswijze indienen tussen 22 juni en 19 juli 2015. Het concept van de woonvisie 2015 is in te zien bij de receptie op de 1e etage van het Stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein. U kunt hier iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur zonder afspraak terecht. Daarnaast kan het concept worden ingezien op de website van de gemeente Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk