Expositie ‘Willy and Friends’

Op zaterdag 28 januari a.s. opent Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) haar deuren voor de expositie ‘Willy and Friends.’ De kunstenaarsgroep ‘Willy and Friends’ bestaat uit 9 leden, waaronder kunstenares Wille Begeman. De leden  komen wekelijks bij elkaar om hun creativiteit aan het doek toe te vertrouwen en om van elkaar te leren.  Al 10 jaar werken ze enthousiast samen onder de bezielende leiding van Debby van Zon, kunstenares te Zeist. De kunst die ze maken is van zeer uiteenlopende aard. Van realistisch fijnschilderwerk via gedetailleerde natuurschilderijen naar figuratieve schilderijen en mooie stillevens. Vaak met een grappige ‘touch.’

Debby van Zon zal zelf ook een aantal werken tentoonstellen. Daarnaast zal zij de expositie openen op zaterdag 28 januari om 16.00 uur. Benieuwd naar de creaties van de Nieuwegein kunstenares Willy Begeman en haar vrienden?

De expositie is te zien van 28 januari tot en met 12 februari in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein (Jutphaas). Het KCN is geopend op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk