Expositie ‘Tandje erbij’

De Verdiepingsgroep van Fotogroep Fotogein uit Nieuwegein exposeert van 14 februari tot en met 3 maart in het KunstGein Podium in het Stadshuis aan het Stadsplein 1c in de binnenstad van Nieuwegein.

Getoond wordt het werk van negen fotografen die het afgelopen jaar een Mentoraat van de Fotobond hebben gedaan. Dit mentoraat is een soort verdiepingstraject, waarbij de deelnemers gedurende een aantal sessies proberen hun fotowerk naar een hoger niveau te tillen. In dit geval was mentor en fotograaf Jan Ros de grote stimulator van dit traject. In overleg met hem weidde iedereen zich aan een individuele opdracht waar gedurende een half jaar hard aan werd gewerkt. Per sessie kreeg elke deelnemer individuele aandacht en tips om de uitwerking van de opdracht te optimaliseren.

Suburban Landscapes van Ton Verweij 

Voor de ene fotograaf was het helder wat hij zelf wilde creëren met een duidelijk einddoel, voor de ander was het een uitdagende zoektocht met soms onverwachte wendingen. Het eindresultaat is dan ook zeer divers en te zien in ‘KunstGein Podium’ en ook in de ‘Etalage’ op de hoek van Raadstede – Stadsplein, tegenover het Stadshuis.

Deelnemende fotografen zijn:

Cees-Jan van Beek Portretten in het licht van de Hollandse meesters
Gerard Janssen Composities in Landschap
Henk Post ‘Gregory’; present but not involved
Kas Maessen Wij van Kanaleneiland
Marijke van Overbeek Portretten ‘Tachtigers’
John Roeleven Onbestendigheid en duisternis
Yolanda Simarro Bodyshapes
Cees Snel Aktie/emotie in de rugbysport
Ton Verweij SubUrban Landscapes

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk