Expositie ‘Lentekronkels’

Onder de titel ‘Lentekronkels’ exposeren van 22 maart t/m 13 april 2014 twaalf leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein in hun galerie aan de Kerkstraat in Jutphaas. Zij laten zich inspireren door het voorjaar en de gedachte die hierbij in hun hoofd opkomt. Deze gedachte zullen zij vastleggen in een ‘kronkel’, welke zij bij de opening ten gehore zullen brengen. De tentoonstelling omvat hoofdzakelijk schilderijen, maar er zijn ook foto’s te bewonderen.

De opening van de tentoonstelling zal plaatsvinden op zondag 22 maart om 15.00 uur ’s-middags door de exposanten zelf. Zij zullen de bezoekers verrassen met hun ‘kronkel’. Belangstellenden zijn die middag van harte welkom in de galerie.

Na de opening is de expositie en de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38, vrij toegankelijk te bezoeken op zater- en zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het geëxposeerde werk is ook te bewonderen tijdens ‘Gluren bij de Buren’ op zondag 30 maart. De ‘woonkamer’ van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein is die middag al om 13.00 uur geopend. Bezoekers kunnen dan genieten van de muziek van Lisa Lumen. Haar muziek is helder, klein en intiem met teksten die je diep in het hart raken. Zij zal die middag drie keer optreden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk