Een nieuw jaar met nieuwe kunst in het KunstGein Podium

KunstGein Podium start dit nieuwe jaar met een nieuwe fraaie expositie. Met het aanbod van schilderijen gecombineerd met beelden komt u als kunst kijker weer volledig aan uw trekken.  Verantwoordelijke kunstenaars zijn Engelien Remme, Jenny van den Bor en Rien van de Brink. Vanaf 4 januari t/m 11 februari zijn deze kunstwerken te bewonderen.

Engelien Remme schildert voornamelijk met aquarelverf en soms met olieverf. Haar voorkeur gaat uit naar Jugendstil met name bloemen en landschappen. Wat haar fascineert in het gebruik van aquarelverf is dat je zulke mooie pasteltinten krijgt.

Het schilderen geeft Jenny van den Bor een gevoel van vrijheid. Uit het niets iets halen, laag over laag experimenteren met verschillende materialen en technieken. Zij laat zich inspireren door het oneindige van het heelal, de wereld, muziek en theater. Haar werk heeft dan ook iets mystieks.

Sinds 1995 volgt Rien van de Brink keramiek lessen bij keramiste Jacqueline Tijssen. Met een door hem zelf ontwikkelde methode krijgen de uit klei geboetseerde beelden na het bakken een bronzen uitstraling. Met zijn voornamelijk figuratieve werk neemt de mens een belangrijke plaats in.

Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site http://kunstgein.nl/expositie. U vindt het KunstGein Podium in het atrium (begane grond) van het Stadshuis in Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan Stadsplein 9 te bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk