Drie schrijvers signeren hun boeken bij de Bruna op Cityplaza

Op zaterdag 25 maart 2017 zullen de Young Adult-schrijvers Hilda Spruit, Marc Lommert en H.M. Bootsman aanwezig zijn bij de Bruna winkel op Cityplaza. Zij zullen dan van 13.00 uur tot 17.00 uur hun boeken signeren en natuurlijk kunt u met ze op de foto! De Bruna is gevestigd op de Passage 47-51.

Hilda Spruit is geboren in Bleiswijk als dochter van een middenstander. Met haar voorliefde voor schrijven en de Nederlandse taal koesterde ze vanaf het moment dat ze een pen kon vasthouden maar één grote wens: schrijver worden. Toen in 2004 haar eerste kleinkind werd geboren, heeft ze het verhalenschrijven weer opgepakt met de bedoeling iets blijvends voor de kleinkinderen achter te laten. Maar dit bleef niet alleen bij kinderverhalen en -gedichten, ook verhalen en gedichten voor volwassenen rolden uit haar pen. Haar Young Adult debuutroman Geestverwanten won in 2016 de Jonge Jury Debuutprijs.

Marc Lommert (1984) studeert na de havo in 2008 af aan de Sporthogeschool in Tilburg. Samen met zijn vriendin Rimalda vertrekt hij op een wereldreis en vindt in Nieuw-Zeeland de inspiratie voor een fantasyverhaal. Het verhaal groeit in de daaropvolgende jaren uit tot een epische reeks; Drie Werelden. In december 2014 wordt deel 1 in een gelimiteerde uitgave in eigen beheer gepubliceerd. Het boek is een succes en wordt in 2016 heruitgegeven door Godijn Publishing. Van zijn grote voorbeeld – Tolkien – heeft Marc 500 boeken in zijn kast staan.

Het boek ‘Ridders gezocht, de Nachtridder’ is geschreven en uitgegeven door Hellen Bootsman. Hellen begon met schrijven na een zware burn-out. Ze was de grip op woorden verloren en probeerde dit terug te krijgen door het lezen van kinderboeken en het overschrijven van simpele zinnen. Uiteindelijk resulteerde dit in het schrijven van een eigen kinderboek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk