Derde plek voor Keurslager Wim Kastelein

Keurslager Kastelein, handelend onder de naam Arisse, in winkelcentrum Galecop is afgelopen maandag derde geworden in de winkelwedstrijd van keurslagers in de regio Utrecht. Hierdoor is Wim Kastelein uitgeroepen tot twee na beste Keurslagerij van de regio Utrecht. De sfeervolle slagerij in winkelcentrum Galecop laat 17 andere deelnemers achter zich.

Het afgelopen jaar zijn er door de KBBL (Kwaliteit Bewaking Bureau Levensmiddelen) op verschillende momenten diverse monsters genomen van een aantal kant- en klaarproducten en grondstoffen. Deze monsters doorstonden de tests uitstekend en samen met de uitstraling, kwaliteit en service van de winkel, zorgden deze resultaten voor een mooie derde plek.

Wim Kastelein: ‘Gedurende het hele jaar kunnen wij onverwacht bezoek krijgen van een keuringsmeester en een ‘mysterie guest.’ Zij kijken dan naar o.a.hygiene, uitstraling, personeel, en assortiment. Toch wel iets om met ons hele team trots op te zijn!’ Onze fotograaf Arend Bloemink bracht een bezoekje aan de winkel en maakte enkele foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk