Gemeentewijzer+bovenaan+katern+Gemeente

Deelname New Legends aan competitie in 2013

Woensdag 28 nov 2012

Op 24 november 2012 jl. heeft Nederlands nieuwste American Football Club, de New Legends uit Nieuwegein het volledige lidmaatschap verkregen tijdens de stemming van de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse American Football Bond, de AFBN.

Widjay Koemar Ramharakh van de New Legends: 'Als idee onstaan in september 2011 en nu competitie speelklaar. Als Aspirant lid mag je nog geen competitie meespelen, maar alleen gezamelijke trainingen en oefenwedstrijden organiseren. Omdat het team echter zo snel in de lift zit, konden aan alle eisen worden voldaan om als volwaardig lid te worden opgenomen door de ALV. Dit betekent dat we kunnen gaan werken aan ons volgende doel; het promoten van American Football in de gehele regio Lekstroom (Nieuwegein, Ijsselstein, Houten, Vianen en Lopik). Nieuwegein is hierbij onze thuisbasis.'

Sinds kort heeft de club wij een HeadCoach gevonden in Nieuwegeiner Richard Dickinson. Hij is van oorsprong Amerikaans en Football zit in zijn bloed. Hij is specialist in conditie- en tackle trainingen en gaat ons verder ondersteunen bij het vormen van een sterk team. In februari 2013 zal het team uit Nieuwegein aan de 3e divisie van de AFBN competitie meedoen. De tegenstanders zullen zijn: Almere FlevoPhantoms, Rotterdam Trojans, Enschede Broncos, Einhoven Raptors en Maastricht WildCats.

Poll

Ik vind het een goede zaak dat de gemeente kasteel Rijnhuizen aankoopt!


Niets op deze site mag op welke manier dan ook gekopieerd, gebruikt of op andere wijze
gereproduceerd worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van Publics Eye Nederland ® De Digitale Stad Nieuwegein doet er alles aan om auteursrechten na te leven. Helaas kan het gebeuren dat wij niet tijdig de eigenaar van beeldmateriaal kunnen achterhalen om afspraken te maken rondom gebruik en rechten. Denkt u dat wij een fout gemaakt hebben? Neem dan contact op met ons. We corrigeren onze fouten graag.

United+Jeugdcup+120+x+90MerwesteinMakro+120x90+rechterkant+alle+paginasBallonvaart+rechterkolom+120x90BiZZP+alle+katernen+120x90Shell+120x90+overall