De winnaars van de Nieuwegein Awards 2013

Omlijst met optredens van de Nieuwegeinse zangeres Sharon de Wildt, Voice of Holland winnares Julia van der Toorn en de via Holland’s Got Talent bekend geworden Martial Arts Stunts Crew ‘The 4 Horsemen’ zijn afgelopen zaterdag de ‘Nieuwegein Awards’ over 2013 uitgereikt. In een bomvol Nieuwegeins Business Center maakte presentator Edward van Cuilenborg namens de organisatie de winnaars bekend.

In de categorie ‘Sport’ hebben gewonnen: Sportvrijwilliger: Pim Gloudemans, Handbal Vereniging Nieuwegein – Sportman: Rico Struijs, BSP Holland Jiu Jitsu – Sportploeg: NVC Jongens B1 Volleybal – Sporttalent: Jesse Fokkenrood, Atverni Atletiek.

Nieuw dit jaar was de ‘Fairtradeprijs 2013’ voor die organisatie die zich het beste inzette om eerlijke produkten te verkopen binnen hun club of bedrijf. Dit jaar mocht Lunchroom Fair’s de prijs ontvangen. De prijs voor beste ‘Vrijwilligersorganisatie 2013’ ging dit jaar naar Stichting Gein Express.

De prijs voor ‘Beste Evenement 2013’ ging naar de organisatie van Maritiem Nieuwegein. De ‘Kunst & Cultuurprijs’ naar Stichting Geinbeat. De prijs voor ‘Beste ondernemer voor het jaar 2013’ ging naar het familiebedrijf Verstegen Grijpers BV. CDA Raadslid Roelof-Jan de Wild (zie foto) werd verkozen tot beste ‘Politicus van het Jaar 2013’ en tot slot werd Jan van Hoeflaken verkozen tot ‘Nieuwegeiner van het Jaar’.

Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s van de winnaars, gemaakt door onze fotograaf Arend Bloemink. Op het filmcameraatje een samenvatting van de prijsuitreiking.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk