De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Soms ontstaat per toeval een goed idee. Door een discussie over kunst en subsidies ontstond het idee van ‘Kunst in de Boot’. Kunst, tentoongesteld in een rondvaartboot. Het gaat echt gebeuren. Op zondag 29 maart is de eerste vaart en de artiesten zijn bekend! Melanie Reindertsen, zangeres en muzikant, staat ook op het podium van ‘Moeder, ik wil bij de revue’, en zal tijdens de rondvaart verschillende Nederlandse en Engelse liedjes laten horen. Auteur Kim Houtzager, ook welbekend van de Pen-i webstrip, heeft speciaal voor de rondvaart een kort verhaal geschreven en zal uit eigen werk voorlezen. Speciale gasten zijn de gastvrouw Elique Spelbos en… onze burgemeester Backhuijs! De kosten voor de vaart bedragen 20 euro voor personen boven de 16 jaar, daaronder is de prijs 15 euro. Hierin is de toegang tot het historisch museum Warsenhoek inbegrepen. Het vertrek, om 13:00 uur, en de aankomst (15:30 uur) is de vlonder naast de Rijnhuizer brug, hoek Nedereindseweg / Herenstraat. Voor aanmelden, reserveren en andere informatie kunt u terecht bij rederij Schuttevaer 030 272 01 11 of via: info@schuttevaer.com’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk