‘De Kunstgreep’

Op zaterdag 6 september organiseert Kunstencentrum De Kom in samenwerking met Cityplaza wederom het culturele seizoen ‘De Kunstgreep’. Verenigingen en instanties op het gebied van amateurkunst en cultuur uit Nieuwegein laten tussen 10.00 – 17.00 uur én 19.00 – 23.00 uur zien wat ze in huis hebben. ‘De Kunstgreep’ opent het nieuwe cursusjaar van Kunstencentrum De Kom. De cursussen dans, toneel en beeldende kunst beginnen in de week van 8 september. Traditiegetrouw is die week een proeflesweek. Dit houdt in dat u gratis een keer mee kunt komen doen en daarna kunt beslissen of u zich al dan niet wilt inschrijven.

Tijdens ‘De Kunstgreep’ staan er overdag in heel Cityplaza kraampjes waar informatie te vinden is over vele Nieuwegeinse culturele verenigingen. Natuurlijk is ook Kunstencentrum De Kom vertegenwoordigd met uitgebreide informatie over de cursussen en activiteiten in het nieuwe cursusseizoen. De muziek -, toneel – en dansoptredens vinden plaats op drie podia. Deze bevinden zich voor Theater en Kunstencentrum De Kom, in het midden van Cityplaza en op het evenementenplein op Raadstede.

Nieuw dit jaar is de feestelijke afsluiting van ‘De Kunstgreep’ met professionele optredens van 19.00 – 23.00 uur op het buitenpodium op Raadstede.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk