De Fameuze Suske en Wiske Fanclubdag in Nieuwegein

Op zondag 9 april is het weer zover! Dan organiseert de Suske en Wiske Fanclub haar 30ste Fanclubdag in Nieuwegein. Naast de hoofdgasten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht, zullen Christian Verhaeghe (decortekenaar van Suske en Wiske) en Jeff Broeckx (Junior Suske en Wiske) hun boeken signeren! Speciaal voor deze dag wordt het levensgrote en verschrikkelijk dure beeld “Lambik met de kat” verhuisd naar Nieuwegein. Zo kunnen de bezoekers dit prachtige beeld eindelijk live bewonderen! Hierna zal het nooit meer in het openbaar te zien zijn!

Speciale prent
Bij de signeersessie van Luc Morjaeu en Peter Van Gucht ontvangt men weer een gratis prent die speciaal voor deze gelegenheid wordt getekend. Ook deze mag gesigneerd worden!

Uitgave originele versie De Charmante Chirurg
Wat bijna niemand weet is dat niet tekenaar Michiel de Jong, maar Wilbert van der Steen de eerste tekenaar van dit verhaal is.

Activiteiten voor kinderen
Uiteraard is het hele gezin welkom op de Fanclubdag. Speciaal voor de kinderen zijn er vele doe-dingen zoals: speurtocht, speciale veiling voor kinderen, een springkussen, kleurwedstrijd, schminken, leeshoek, envelop trekken en win een prijs.

Tijden en locatie
De Fameuze Suske en Wiske Fanclubdag wordt gehouden op zondag 9 april aanstaande van  10.00 uur tot 16.00 uur in het Meeting District Nieuwegein aan de Blokhoeve 2a in Nieuwegein. Kinderen tot 8 jaar mogen gratis naar binnen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk