Katern

Cursussen buurtcentrum De Brink

Geregeld komen er plaatsen vrij voor cursussen bij de verschillende buurthuizen. In buurtcentrum De Brink is bv nog plek bij de cursus ‘tekenen voor kinderen’. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen hier kennis maken met een aantal verschillende technieken die met tekenen en schilderen te maken hebben. Ook kinderen die al eerder een cursus gevolgd hebben, kunnen zich hiervoor inschrijven. Er zal aandacht besteed worden aan een aantal technieken waarmee je op school waarschijnlijk nog nooit gewerkt hebt.

De cursus wordt iedere donderdagmiddag gehouden van 16.00 uur tot 17.30 uur. De kosten bedragen € 35,00 voor 12 lessen en start bij voldoende deelname.

De Basiscursus Computergebruik, bedoeld voor mensen die weinig of niets weten van computers, heeft ook nog plekken vrij. De inhoud van de cursus zal zijn een deel internet, e-mail en een flink stuk tekstverwerking. Daarnaast wordt het gebruik van Windows en een stuk bestandsbeheer behandeld. Kijk voor meer informatie op de website van buurtcentrum De Brink.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk