Cultuurpanel Theater De Kom

Theatervoorstellingen bezoeken en hierover je ongezouten mening geven? Geef je dan op voor het Cultuurpanel van Theater De Kom. Bovendien kent het Cultuurpanel vanaf dit seizoen een nieuwe en dynamische opzet.

Het Cultuurpanel bestaat uit jongeren vanaf 14 jaar en is opgedeeld in twee groepen; de vaste kern en de recensenten. De vaste kern gaat zich naast het recenseren van voorstellingen bezig houden met de promotie van voorstellingen. Dit door onder meer het organiseren van inleidingen en workshops. De recensenten bezoeken voorstellingen en schrijven over wat ze hiervan vinden. Ze komen regelmatig bij elkaar en bezoeken daarna gezamenlijk een voorstelling of nemen deel aan een workshop.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een scholierenpas aan te vragen. Deze is bestemd voor alle middelbare scholieren en is voor € 5,- verkrijgbaar bij De Kom. Met deze pas ontvang je 25% korting op de normale toegangsprijs van alle door De Kom geprogrammeerde voorstellingen. Daarnaast ontvang je alle door het cultuurpanel geschreven recensies per e-mail, kun je gratis naar inleidingen en deelnemen aan workshops. De pas is geldig van 16 september 2003 tot en met 1 mei 2004 en is verkrijgbaar vanaf september bij de kassa van De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk