Katern

Concert zeemanskoor ‘De Brulboei’

Binnenkort komt de tweede CD van zeemanskoor ‘De Brulboei’ uit. De CD getitled: ‘Stoere jongens, ferme knapen’, volgt eigenlijk heel snel op de eerste, die getiteld was: ‘Smijt de trossen los’.

Van die eerste, die twee jaar geleden verscheen, zijn er in totaal 1100 verkocht. Heel goed is de ontwikkeling van het koor te beluisteren. Zongen de ruim 50 mannen de eerste CD bijna geheel met eenstemmige liederen vol, op de tweede CD vinden we uitsluitend twee- of meerstemmige liederen. Een geweldig compliment aan de inmiddels 74-jarige dirigent Jo Beukes. Enne ….. de sfeer in het koor is toch ook nog geweldig. Tijdens de meer dan 30 optredens gemiddeld per jaar stralen de leden dat voortdurend uit. Wilt u daar eens wat van beleven, dan kan dat. Het eerste exemplaar van de nieuwe CD wordt gepresenteerd tijdens een heuse concertavond op zaterdag 25 september aanstaande in het kerkelijk centrum De Rank. De avond begint om 20.00 uur. Behalve een eigen optreden staat er dan ook een optreden van het dameskoor De Dolle Diva’s gepland.

Voor zover de ruimte het toelaat kunnen fans van één of beide koren dat concert bijwonen. Kaarten zijn te bestellen bij Bert Stekelenburg, Julianaweg 20 in Nieuwegein (tel. 030 – 60 611 61) of per e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk