Column Willeke Stadtman: ‘KPNexit’

De Nieuwegeinse Willeke Stadtman (1950) is onlangs een tweede leven begonnen als schrijfster. Is echtgenote en moeder van drie kinderen. Heeft inmiddels drie kleinzoons, een hond (een Roemeense kliko) en een kleinhond (de hond van haar dochter). Vierendertig jaar was Willeke werkzaam in de gezondheidszorg, aanvankelijk als arts, later als bestuurder met name in de ouderenzorg. In 2011 is zij gestopt met werken, precies zoals zij zich had voorgenomen. Al een tijdje heeft Willeke haar eigen column op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze zijn ook in boekvorm uitgebracht met de titel: ‘Hopeloos maar niet ernstig’ (ISBN: 978-90-484-3583-6).

Willeke: ‘Ik had het kunnen weten, maar ik wilde ook wel eens digitaal interactief televisie kijken. En volgens een zwart gelokte kloon van David Bowie bij de Media Markt was het nog minder dan een fluitje van een cent. Het drie-in-een pakket (internet, bellen en kijken) moest natuurlijk wel op één naam staan. Want nu hadden we twee abonnementen op een verschillende naam. Volstrekt helder’

‘Was geen enkel punt volgens Bowie. Nog geen twee dagen later viel er een alarmerende brief op de mat. Dat het vaste telefoonnummer binnenkort werd afgesloten. Wij KPN bellen, uitleggen: geen enkel probleem. Een dag later was de lijn dood.’ Klik hier om de column ‘KPNexit’ te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk