Column raadslid Herman Troost van de VSP

In zijn column op De Digitale Stad Nieuwegein laat raadslid Herman Troost ons weten dat journalist zijn best een leuk van kan zijn. Wij kunnen dat hier op de redactie beamen.

Troost: ‘Er zijn opleidingen voor. Je houdt je geest lenig en sommigen reizen veel en ontmoeten interessante dan wel belangrijke mensen. Al doende steek je veel op en word je misschien zelf wel een keer belangrijk en ook interessant. Rijk zal je er nooit van worden, maar wat geeft dat eigenlijk! Soms heb ik best problemen met journalisten en vooral hun chefs. Die laten natuurlijk van alles passeren ook al zouden ze in één gerichte oogopslag moeten zien dat hun medewerker onzin verkondigt of bijvoorbeeld verre van volledig is. Voorbeelden te over.’ Welke voorbeelden? Klik hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Column raadslid Herman Troost van de VSP

Wekelijks schrijft raadslid Herman Troost van de VSP zijn plussen en minnen op in zijn column op De Digitale Stad Nieuwegein maar deze keer reageert Troost op de column van raadslid Haseena Bakhtali e nvraagt zich af: ‘Misverstanden? Oftewel Bakhtali contra…..’ 
Troost: ‘Haasena Bakhtali moet het van zich af schrijven. Zie haar column elders op PEN. Haar tegenstanders verwijt zij veel woorden. En dus doet ze hetzelfde. Zij duidt de raad als stadstheater. Het gaat dan om haar brief van 7 maart en de afhandeling daarvan.’ Klik hier om naar zijn column te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk