V-Sign+bovenbalk

CamJo's en montagemensen gezocht

Maandag 13 feb 2012
Camjo

De Digitale Stad Nieuwegein bestaat nu bijna 16 jaar. Onlangs hebben wij de nieuwe website gelanceerd en .......... deze is stabiel. Wij gaan ons nu bezig houden met ons videoplatform. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die 1 keer per week (of meer) erop uit willen trekken door Nieuwegein om over een nieuwsitem een video te maken.

Ben je geinteresseerd in deze (vrijwillige) functie en heb je ervaring, of wil je die op doen, met het maken en monteren van video's, neem dan contact op met onze hoofdredactie. Wij zoeken met name betrokken Nieuwegeiners, jong en oud en het liefst in iedere wijk van Nieuwegein. jij wordt dan onze 'Camjo Wijkreporter'. Reageren kan via dit e-mail adres. Je zult ook betrokken worden bij de ontwikkeling van ons nieuwe video platform.

Poll

Ik vind het een goede zaak dat de gemeente kasteel Rijnhuizen aankoopt!


Niets op deze site mag op welke manier dan ook gekopieerd, gebruikt of op andere wijze
gereproduceerd worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van Publics Eye Nederland ® De Digitale Stad Nieuwegein doet er alles aan om auteursrechten na te leven. Helaas kan het gebeuren dat wij niet tijdig de eigenaar van beeldmateriaal kunnen achterhalen om afspraken te maken rondom gebruik en rechten. Denkt u dat wij een fout gemaakt hebben? Neem dan contact op met ons. We corrigeren onze fouten graag.

MerwesteinShell+120x90+overallUnited+Jeugdcup+120+x+90BiZZP+alle+katernen+120x90Ballonvaart+rechterkolom+120x90Makro+120x90+rechterkant+alle+paginas