Cafefestival: Live entertainment in Nieuwegein

Er gaat wat gebeuren in het stadscentrum van Nieuwegein! Op woensdag 3 maart start de gloednieuwe, maandelijks terugkerende liveshow ‘Cafestival’ in het theatercafé ‘De Première’.

‘Cafestival’ wordt een maandelijks terugkerende show die plaatsvindt in het naast De Kom gelegen theatercafé ‘De Première’. Iedere eerste woensdag van de maand staat garant voor nieuw talent en nieuwsgierig publiek. “Iedereen denkt dat er in Nieuwegein niet veel gebeurt. Sommige mensen spreken zelfs van een slaapstad. Daar moet verandering in komen als het aan de bedenkers van het ‘Cafestival’ ligt. Er is in Nieuwegein genoeg talent dat gezien mag worden, kijk alleen maar naar Kunstencentrum De Kom!” zegt Jascha van Roij, die de organisatie, programmering en presentatie van de maandelijks terugkerende show voor zijn rekening neemt.

‘Cafestival’ biedt een podium voor jong en oud. Ook Kunstencentrum De Kom is enthousiast over het plan. De Kom kan veel betekenen bij het leveren van artiesten. Cafestival is een show voor en door Nieuwegeiners. Iedereen die zijn talent wil laten zien aan het Nieuwegeinse publiek, kan zich opgeven bij Jascha.

De opening van Cafestival is woensdag 3 maart. Iedereen is welkom vanaf 20:00 uur. De show begint om 20:30 en duurt tot 22:30 uur. De entree bedraagt drie euro. Wie zich wil aanmelden of vragen heeft kan e-mailen naar Jascha van Roij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk