Katern

BSPHolland levert 5 budoka’s voor EK Jiu Jitsu 2011

Met maar liefst 5 sporters van het Nieuwegeinse BSPHolland/CombySport gaan de bondscoaches van de Judo Bond Nederland naar de Europese kampioenschappen Jiu Jitsu in Slovenie. Deze Europese Kampioenschappen vinden plaats in Maribor van 3 tot en met 5 juni.
De afgelopen maanden zijn de sporters van BSPHolland volop in de weer geweest met het zich kwalificeren voor deze kampioenschappen. Dit resulteert nu in een uitzending van de volgende sporters: Johan de Gier, welke zowel in de fighting min 77 kilo als in het DUO systeem heren gaat uitkomen. Albertine Los, Albertine komt uit in de fighting categorie plus 70 kilo, Vanity Westra, welke uitkomt in de min 55 kilo en ten slotte het dames DUO Vanity en Charella Westra.
Het team onder de bondscoaches van Bommel en Morren hoop dat de gehele groep weer een mooi resultaat gaat neerzetten. BSPHolland zijn Jiu Jitsuka’s weten wat er noodzakelijk is om te scoren, Barry van Bommel, de eigenaar van CombySport is namelijk sedert januari 2011 bondscoach voor de Judo Bond Nederland voor het Jiu Jitsu deel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk