Brunch met de Zonnebloem

Op 4 mei 2013 bood Restaurant Bourgondisch Vreeswijk voor de vierde maal een een gratis brunch aan aan de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem. Hiermee toonde het restaurant zijn maatschappelijke betrokkenheid. De Zonnebloem Nieuwegein-Zuid heeft veel gasten in Vreeswijk die door hun leeftijd of een fysieke beperking niet meer in staat zijn om een hele dag uit te gaan met de Zonnebloem.

‘De lunch bij Bourgondisch Vreeswijk is mede daarom een geweldig initiatief en tot nu toe altijd een bijzonder geslaagde activiteit. Dit jaar is het de vierde keer dat we de brunch mogen organiseren en de gasten zijn allemaal vol lof over deze brunch’ aldus Gerda Boode van de Zonnebloem.

Onze fotograaf Arend Bloemink trok afgelopen zaterdag met camera en fiets naar Vreeswijk om enkele foto’s te schieten. Bloemink: ‘Een mooi initiatief! De genodigden lieten zich de, door Bourgondisch Vreeswijk uitstekend verzorgde, brunch goed smaken en genoten van het gebodene. Ook de dames van De Zonnebloem zetten zich, o.m. bij het uitserveren en het op gang houden van de tafelgesprekken, prima in. Volgend jaar vast weer!’ (Klik op het fotocameraatje voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk