Brede school. (Brandbrief)!!!!!

Je kunt wel zien dat de 7e maart snel dichterbij komt. Men neemt het dan niet meer zo nauwkeurig met de feiten zo ook de bijdrage van Bert Lubbinge PvdA betreffende de Brede School. Een plan van de Ondernemers van het wc Hoog Zandveld over de ontwikkeling van het winkelcentrum inclusief de Brede School wordt nu onterecht bij het College gelegd als zijnde  het plan van het College.Tijdens de behandeling van dit agendapunt (de Lekboulevard) in de Raad vond een meerderheid van de Raad dat de Ondernemers van het winkelcentrum Hoog Zandveld hun visie over het winkelcentrum inclusief met alles wat daar om heen gerealiseerd zou moeten worden mochten geven, dat hebben zij inmiddels gedaan Dat is ook democratie dat bij meerderheid van stemmen een zo’n besluit wordt genomen.
Met zo’n grote speler op de markt (de Ondernemers) lijkt mij het bijzonder te waarderen dat het College luistert naar de Raad. Niemand is gebaat bij plannen die alleen maar verliesgevende winkels zouden opleveren. De gedachte was en is: waar Ondernemers en andere belangrijke instanties elkaar kunnen vinden, moeten College en Raad hen zeker de kans bieden om dit nader te onderzoeken een win win situatie dus.
Nu doet Bert Lubbinge voorkomen of het plan dat door de Ondernemers is ingediend nu het plan van het College is, op zijn minst suggereert hij dat het College deze plannen omarmt.
Ook hij weet dat het College en in het bijzonder de Wethouder Onderwijs Carla Breuer een ander plan heeft dat door vele partijen breed wordt gedragen.
Het CDA is van mening dat zowel het Onderwijsveld, Ondernemend Nieuwegein, Kerken en bewoners van Hoog Zandveld hun zegje mogen doen beter gezegd moeten doen. Er wordt al zo vaak gezegd dat de Politiek zaken doordrukt en beslist zonder te luisteren
Beste Bert,zorgvuldigheid en juistheid over de berichtgeving, ook over de ontwikkeling van de Brede school in Hoog Zandveld is zeer gewenst ook in verkiezingstijd. Op deze wijze het vuurtje (brandje) aansteken heeft geen zin, en past ook niet bij de PvdA. Het geeft alleen maar nodeloze onrust bij diegenen die het aan gaan en daar is niemand bij gebaat.
Hennie van Randwijk
Fractievoorzitter CDA.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk