Bouwgein organiseert weer een Sint Maarten optocht

Op vrijdagavond 11 november organiseert bouwspeeltuin Bouwgein een Sint Maarten optocht in Batau Noord. Verzamelen om 18.15 uur en het vertrek is om 18.30 vanaf de bouwspeeltuin aan de Hoveniersweide 9. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Tijdens de optocht lopen de kinderen met een eigen lampion door Batau Noord. Tijdens de optocht worden Sint Maarten liedjes gezongen. Wanneer de optocht is afgelopen mogen de kinderen in hun eigen straat de deuren langs om te ‘bedelen’ om snoep.

Om 18.30 vertrekt de optocht bij Bouwgein. Vergeet niet je lampion mee te nemen! Alle kinderen moeten worden begeleid door een volwassene. Om uiterlijk 19.30 uur is iedereen weer terug bij de bouwspeeltuin aan de Hoveniersweide.

Speciaal voor de Sint Maarten optocht organiseert de bouwspeeltuin een ochtend en een middag om lampionnen te maken. Zo is er op woensdag 9 november, tijdens de speelochtend, de mogelijkheid voor dreumessen en peuters om een lampion te maken. Dit kan van 09.30 uur tot 11.30 uur. Voor de grote kinderen kan er een lampion gemaakt worden op vrijdagmiddag 11 november van 15.00 uur tot 17.00 uur.

lampionoptocht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk