Bouwgein en Kind & Co tekenen overeenkomst

Bouwspeeltuin Bouwgein en kinderopvangorganisatie KMN Kind & Co hebben op 11 juni een huurovereenkomst getekend. Op het terrein van Bouwgein wordt de komende maanden een nieuw pand gebouwd. KMN Kind & Co gaat in het nieuwe pand vanaf dit najaar buitenschoolse opvang (BSO) aanbieden. KMN Kind & Co bood in het vorige pand van Bouwgein ook al BSO aan. Totdat in januari 2010 brand het pand verwoestte. De samenwerking tussen KMN Kind & Co en Bouwgein wordt met de ondertekening van de overeenkomst voorgezet.

De overeenkomst werd namens KMN Kind & Co getekend door Willemijn Klop (regiomanager) en Daniëlle van der Maale (clustermanager). Namens het bestuur van Bouwgein zetten Mirjam de Groot (voorzitter) en Martin de Jong (penningmeester) hun handtekening. Willemijn Klop: “Er wordt een gezellige, huiselijke groepsruimte ingericht voor kinderen vanaf 7 jaar. Wat deze BSO zo bijzonder maakt is natuurlijk de prachtige buitenruimte. Hier kan naar hartenlust worden gespeeld en gebouwd. Met recht een plek om te spelen, groeien en ontmoeten!”

De ondertekening had symbolisch plaats op de nu nog kale fundering van het pand. Om het moment feestelijk te vieren waren 30 kinderen van de BSO meegekomen. Die natuurlijk meteen volop konden spelen op het terrein. Mirjam de Groot over de samenwerking: “We zijn erg blij dat KMN Kind & Co terug komt op Bouwgein. We hebben een uniek terrein en dat wordt straks weer door veel kinderen gebruikt. De samenwerking met KMN Kind & Co is altijd zeer prettig verlopen en dat zetten we voort.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk