Bijna 9.000,- euro voor ‘Stichting Dag Zonder Zorgen’

Op zondag 10 december 2017 organiseerde Stichting Dag Zonder Zorgen in samenwerking Wellness en Healthclub Newstyle in Nieuwegein voor de tweede keer een groot sportevent. De totale opbrengst is bestemd voor de Stichting Dag Zonder Zorgen.

Rick de Jong, oprichter en bestuursvoorzitter van de stichting: ‘Er is een ontzettend mooi bedrag opgehaald van 3.910 euro. De gemeente heeft daarboven nog eens een bedrag toegezegd van 5.000 euro. In totaal is er bijna 9.000 euro opgehaald!’

Stichting Dag Zonder Zorgen zorgt ervoor dat gezinnen met kinderen tot en met 18 jaar die het niet al te breed hebben van een dagje uit kunnen genieten. Een dag, waar anders geen geld voor zou zijn.

De Jong: ‘Wij doen dit uit oprechte betrokkenheid en het gevoel iets te doen voor onze medemens. Wij gunnen het gewoon ieder gezin om samen mooie herinneringen te maken en deze gezamenlijk te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat een Dag Zonder Zorgen bijdraagt aan het gezinsleven en aan de saamhorigheid binnen het gezin. Wij geloven dat gezinservaringen onbetaalbaar en zeer waardevol zijn.’

In het midden Rick de Jong met rechts wethouder Martijn Stekelenburg. (Foto: Arend Bloemink)

One thought on “Bijna 9.000,- euro voor ‘Stichting Dag Zonder Zorgen’

  1. Marianne Spalburg

    Wat mooi dat de Stichting dit resultaat heeft gehaald, ben ook blij dat het gelukt is dat de gemeente hieraan een bijdrage levert. Van harte gefeliciteerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk