Bibliotheek op zoek naar Kinderboekenweek-reporters

Nieuwegeinse kinderen opgelet! Houd je van schrijven, filmen en foto’s maken? Durf je op anderen af te stappen om ze allerlei vragen te stellen? En ben je nog eens tussen de 10 en 12 jaar? Dan is de bibliotheek op zoek naar jou.

De tweede verdieping is op zoek naar vijf reporters voor de Kinderboekenweek 5 t/m 16 oktober). Het thema is: Voor altijd jong! Oma’s en opa’s. De bibliotheek organiseert in dat thema een supercool Kinderboekenfeest: met een show van de beroemde magician Ramana, een DJ-workshop, een quiz met kinderboekenschrijfster Annemarie Bon, een workshop robots bouwen en nog veel meer. Naast dit feest zijn er in de Kinderboekenweek nog andere leuke activiteiten zoals een workshop verhalen schrijven waar je als reporter gratis bij mag zijn.

De filmpjes, foto’s en blogs van de reporters plaatst de bibliotheek op haar website, op Facebook, Twitter en de grote schermen in de bibliotheek. Kinderen die het leuk vinden om als reporter aan de slag te gaan, moeten in elk geval op 15 oktober beschikbaar zijn. Op die dag vindt van 14.00 tot 16.30 uur het Kinderboekenfeest plaats. Lijkt het je leuk om als Kinderboekenweek-reporter aan de slag te gaan? Stuur dan een korte reactie naar de bibliotheek (redactie@detweedeverdieping.nu) en leg daarin uit waarom jij reporter wilt worden.

kinderboekenweekreporters

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk