Bewoners denken mee over inrichting Lotusplantsoen

De aftrap voor het ontwerptraject voor het inrichtingsplan van het Lotusplantsoen werd begin april gegeven. Bewoners van de Klaproosstraat, Lupinestraat en Zonnebloemstraat dachten samen met de gemeente mee over de nieuwe inrichting van het Lotusplantsoen.

Daarnaast was er een delegatie van mogelijke nieuwe bewoners die zich onlangs bij de ontwikkelaar hebben aangemeld voor de patiowoningen. Met de inbreng van de bewoners worden de komende weken een aantal modellen uitgewerkt die naar verwachting medio mei gepresenteerd worden. Vervolgens wordt een voorkeursmodel verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Dit ontwerp wordt ter besluitvorming aan het college voorgelegd. Ditzelfde traject vindt plaats voor het inrichtingsplan van het winkelcentrum Hoogzandveld. Hiervoor vond ook recent de eerste aftrap plaats met bewoners, gebruikers en winkeliers. Het is de bedoeling dat beide inrichtingsplannen als een integraal inrichtingsplan nog voor de zomer wordt aangeboden aan het nieuwe college.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk