Beantwoording brief van de fractie VSP

De fractie Verenigde Senioren Partij Nieuwegein heeft het college een brief gestuurd over de vermeende scheurvorming en lekkages in de parkeergarage Stadshuis. De fractie VSP heeft visueel vastgesteld dat er sinds geruime tijd schade wordt veroorzaakt aan pilaren, dilatatievoegen en betonnen wanden aan de noord- en zuidzijde van de parkeergarage Stadshuis en heeft daar een aantal vragen over.

Met de beantwoording van de brief beoogt het college onduidelijkheid over de scheurvorming en lekkages weg te nemen. De fatale termijn voor beantwoording is verstreken. Er is in de tussentijd wel intensief contact geweest tussen de vraagsteller en de gemeente. Onder andere tijdens een gezamenlijke visuele inspectie, in het bijzijn van de verantwoordelijk wethouder.

Beslispunten: Het college stemt in met de bijgevoegde beantwoording van de brief van de fractie Verenigde Senioren Partij Nieuwegein, ex. artikel 42 van het Reglement van Orde, over scheurvorming en lekkages in de parkeergarage Stadshuis.

Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk