Babymassage bevordert contact met uw baby

De Nieuwegeinse ontwikkelingspsychologe Miluska de Ruiter start zaterdagochtend 31 juli 2004 voor de eerste keer in Yogacentrum Artemis in IJsselstein een cursus Babymassage. De cursus is bedoeld voor ouders/verzorgers met een baby van ± 4 weken tot en met 9 maanden.

Het gaat in de cursus niet alleen om het aanleren van de babymassage. Het contact met de baby staat daarnaast ook centraal. Het gevoel van geborgenheid wordt versterkt. Rust en ontspanning bij de baby en tussen ouder en kind worden bevorderd. Door babymassage leert het kind ook zijn eigen lichaam kennen. Tijdens de cursus wordt tevens aandacht besteed aan onderwerpen als: de juiste manier van tillen en dragen van de baby, huilen mag, lichaamstaal van de baby, kruipen en zitten.

De cursus wordt verzorgd door Miluska de Ruiter. Als afgestudeerd ontwikkelingspsychologe, docente Shantala Babymassage en moeder van twee jonge kinderen weet zij wat massage kan betekenen voor zowel het kind als de ouder. Door het geven van de cursus wil zij haar kennis en ervaring overdragen aan de jonge ouder(s).

Het cursusgeld voor 5 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten bedraagt € 70,00. Alle lesmateriaal (o.a. cursusmap, cd babymassagemuziek) en koffie/thee zijn daarbij inbegrepen. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk