Autisport voor bijzondere kinderen

Vanaf 5 januari gaat Autisport weer van start. De doelgroep bestaat uit autistische en/of sociaal beperkte kinderen (niet in combinatie met een verstandelijke beperking) in de leeftijd van rond de 7 t/m 14 jaar.
Deze bijzondere kinderen kunnen geregeld niet aarden bij reguliere sportverenigingen, maar willen ook graag ergens bij horen en in groepsverband kunnen sporten. Ze leren sociale vaardigheden (omgaan met winst en verlies, samenwerken, wachten op de beurt), maar gaan voornamelijk lekker sporten en bewegen: voetbal, trefbal, hockey, basketbal, badminton, touwklimmen, spelcircuit, etc. De lessen worden begeleid door 2 uiterst ervaren sportdocenten uit het speciaal onderwijs.

Er wordt gesport op dinsdag, van 16.10 tot 17.00 uur voor de kids van 7 tot ongeveer 10 jaar. In deze groep is momenteel een aantal plekken beschikbaar.
Locatie: school De Evenaar (Dassenweide 1). De kosten zijn € 6,50 per keer en ieder kwartaal zijn de betalingen. Voor aanmelding of informatie: Ingrid Beukman en Mike Lubberts, tel. 06-55758997, e-mail: autisport@gmail.com

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk